Info

 

Hallo, ik ben Lindsay Kleeven,

 

Bloemen en planten hebben mij vanaf kinds af aan al geïnspireerd.

In mijn kleuterjaren zat ik al samen met mijn oma in de tuin namen te oefenen van elk plantje en bloemetje en maakte ik elke kerst bij oma bloemstukjes voor familie/vrienden/buren e.t.c. Ik vond dit altijd zo geweldig om te doen dat ik besloot om naar een 'groene' middelbare school te gaan en als hoofdvak bloemschikken te kiezen. Na de middelbare school heb ik de opleiding Bloem&Design en Bloem,Groen&Styling gedaan.

 

Nu ik afgestudeerd ben, wil ik graag voor mezelf beginnen maar dan geen normale bloemenshop, ik kies voor een bloemenshop waar recyclen van materialen voorop staan en omdat ik dit combineer met mijn eigen baan en de inbreng van de klanten kan de levertijd afwijken. Dit kan een week of twee duren. Epoxy producten komen later dit jaar online. 

 

Opknappen van meubels/ decoratiemateriaal:

Ik heb een grote passie voor het opknappen van meubels, decoratiemateriaal zoals vazen, potten etc. in combinatie met bloemen en planten en als deze producten jou aanspreken, kun je contact opnemen met mij.

 

Bruiloften en bloemwerken:

Ook voor bloemwerken op bruiloften en feesten kun je bij mij terecht.

Neem gerust contact met mij op dan plannen we een gesprek waarin je al je wensen en ideeën kenbaar kunt maken. 

Ik zorg dan voor de perfecte uitvoering van jouw wensen!

 

Let wel op:

In mijn webshop staan ALLEEN voorbeelden van de bloemcreaties die ik in bezit heb maar deze kunnen geheel aangepast worden naar jouw smaak!

Ik werk alleen op bestelling en het kan een week tot 2 weken duren voordat je het in huis hebt.

Ik lever alleen in de straal van 30 KM vanuit mijn woonplaats Venlo, omdat ik alle grote producten persoonlijk kom brengen in de avonduren!

Kleine producten worden op de post gedaan en kunnen ook buiten de straal van 30 KM bezorgd worden. 

Maak jouw eigen website met JouwWeb