Hallo, ik ben Lindsay Kleeven,

 

Bloemen en planten hebben mij vanaf kinds af aan al geïnspireerd.

In mijn kleuterjaren zat ik al samen met mijn oma in de tuin namen te oefenen van elk plantje en bloemetje en maakte ik elke kerst bij oma bloemstukjes voor familie/vrienden/buren e.t.c. Ik vond dit altijd zo geweldig om te doen dat ik besloot om naar een 'groene' middelbare school te gaan en als hoofdvak bloemschikken te kiezen. Na de middelbare school heb ik de opleiding Bloem&Design en Bloem,Groen&Styling gedaan.

Nadat ik een tussenjaar heb gehad ben ik uiteindelijk begonnen aan de opleiding HBO bloemsierkunst in Wageningen. Hier ga ik de verdieping opzoeken in ons vak en hoop ik verder te kunnen groeien en mijzelf te ontwikkelen binnen deze mooie branche.

 

Bruiloften en bloemwerken:

Bij mij kunt u terecht voor mooi gepersonaliseerd bloemwerk, iets wat bij u past! Een mooie eyecatcher op de eettafel of op een zuil, met planten of bloemen? Dat kan! Neem vrijblijvend contact op! 

Plantenarrangementen gaan vanaf €45,-

Bloemwerk is bespreekbaar afhankelijk van grootte. 

Boeketten gaan op bestelling. Heeft u een evenement, bedrijfsfeest of een buurtfeest? Dan kunt u uw wensen doorgeven en kunnen wij een mooi aantal boeketten leveren.

6 Boeketten gaan vanaf €25,- 
10 Boeketten gaan vanaf €20,-

Neem gerust contact met mij op dan plannen we een gesprek waarin u al ie wensen en ideeën kenbaar kunt maken. 

Ik zorg dan voor de perfecte uitvoering van uw wensen!

 

 

Ik werk alleen op bestelling.

Maak jouw eigen website met JouwWeb